VIB Netwerkontbijt kakelend succes
16.05.2017

Bron: VIB Bestuur

Ondernemers De Ronde Venen op zoek naar de kip met de gouden eieren

Donderdag 11 mei jl. werd het netwerkontbijt voor de eerste maal gehouden bij het opnieuw geopende ‘Kippenrestaurant’ Kokido aan de Mijdrechtse Zuwe in Mijdrecht. Vanaf kwart voor acht kwamen zo’n 50 ondernemers, directeuren en managers van de Rondeveense bedrijven, alsmede enkele wethouders, binnenlopen. Dat betekende woensdagavond dus met de kippen op stok en de volgende ochtend vroeg uit de veren.

VIB-lid Hans van Veen, uitbater van restaurant Kokido, had in alle vroegte een goed gevulde ontbijttafel gedekt. Op zich al bijzonder, aangezien Kokido normaal gesproken pas vanaf 11:00 geopend is voor koffie, lunch, borrel en diner!

Voorzitter Arwin Brouwer opende de bijeenkomst met de mededeling dat het VIB bestuur zich actief inzet voor verbetering van de doorstroming op de N201, ondertussen wijzend naar de file voor het terras van Kokido...

Het netwerken ontaarde al snel in een gekakel van jewelste. De lokale economie is duidelijk op stoom gekomen. Ideeën, proposities en visitekaartjes werden volop uitgewisseld. Welke ondernemer rond half tien met de meeste gouden eieren naar het bedrijf terugging is niet bekend.

De eitjes en overige gerechten van Kokido waren in ieder geval niet te versmaden. Zowel zakelijk, als culinair gezien voor herhaling vatbaar.
Foto's van de bijeenkomst staan als fotoalbum op de Facebookpagina.

Ook betrokken zijn bij belangenbehartiging en netwerkactiviteiten van V|IB De Ronde Venen? Meld u dan aan voor lidmaatschap op de aanmeldpagina.Terug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen