ENERGIEKE ONDERNEMERS GEZOCHT
11.09.2017

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Bericht van de gemeente DRV

Beste ondernemer,

In het Fort bij Abcoude vindt op 11 november het publieksevenement ‘De Energie Parade’ plaats. Tijdens het evenement wordt op tal van manieren aandacht besteed aan duurzaam en klimaatneutraal leven. Een van de manieren waarop dat gebeurt is via een informatiemarkt. Aanbieders van duurzame oplossingen in onze gemeente kunnen zich hier presenteren. Wanneer u producten of diensten heeft op het gebied van duurzaamheid, bent u van harte welkom aan de informatiemarkt deel te nemen. Wij bieden u hiervoor kosteloos een kraam aan. Maar wees er snel bij, want vol is vol.

De Energie Parade wordt een groot evenement met workshops, een bekende spreker als publiekstrekker, diverse vormen van entertainment, duurzaam geproduceerd voedsel en versnaperingen en live muziek. Ook een belangrijk onderdeel is de bekendmaking van de Energieke Rondevener, de inwoner die op een inspirerende manier met duurzaamheid bezig is. Wie weet bent u zelf wel een Energieke Ronde Vener of kent u nog Collega's of klanten die in aanmerking komen! Twee vliegen in een klap.Komende weken wordt via de lokale media, een speciale website en social media veel aandacht besteed aan de verkiezing en het evenement. We verwachten dat honderden inwoners het evenement bezoeken.

Wij hopen dat veel bedrijven die duurzame producten of diensten aanbieden op de informatiemarkt zullen staan. Bezoekers kunnen zich dan goed oriënteren op nieuwe of ook oude oplossingen, producten en diensten. De markt duurt van 14 tot 18 uur, de opbouw van de stands vanaf 11:00. De parkeermogelijkheden zijn beperkt. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar m.brinxma@derondevenen.nl met een korte beschrijving van uw bedrijf, product of dienst, contactgegevens, wijze van aankomst (Laden losse, parkeren etc.). Inschrijven voor een stand op de markt kan tot uiterlijk 1 oktober.Terug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen