Foto's VIB Vitaliteitsontbijt 15-2-2018
17.02.2018

Bron: VIB Bestuur

Het netwerkontbijt VIB De Ronde Venen vond plaats in de vroege ochtend van donderdag 15 februari jl. Plaats van handeling: Restaurant Rendez Vous.

Na een korte introductie van de kersverse voorzitter Daniel Storm konden de 40 ondernemende Rondeveners kiezen uit een keur van gezonde ontbijtproducten. Rond 09:30 kon een ieder vitaal weer aan de werkdag beginnen.

De volgende bijeenkomst is een Management Sociëtiet en wordt gehouden op 19 maart a.s. in de Willistee in Wilnis. Inloop 15:30, start programma: 16:00 uur. 2 dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen zal oud-CDA spindoctor Jack de Vries een inleiding houden over optimaal overleven in de media-arena. Leden kunnen zich al aanmelden via http://www.vibderondevenen.nl/admin/login. Geïnteresseerde niet-leden met een fysieke vestiging in De Ronde Venen kunnen zich voor deelname melden via info@vibderondevenen.nl.

Deelname aan het middagprogramma inclusief netwerkborrel is gratis, voor het het avondprogramma inclusief diner zal € 40,- ex btw in rekening worden gebracht.

Tot 19 maart!Terug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen