Bovenlokaal netwerken tijdens Techniek 3-daagse
06.11.2018

Techniek, workshops, netwerken en een topspreker!

Technet Amstel en Venen ontvangt op 6 november a.s. de leden van ondernemersverenigingen VIB, VON, OVAB en OVU voor een interactieve middag en avond in het kader van Techniek, arbeidsmarkt en onderwijs.

Op deze 1e dag van de Techniek 3-daagse, die van 6 t/m 8 november duurt, kunnen ondernemers zelf zien en ondervinden hoe scholieren van scholen uit de omtrek enthousiast worden gemaakt voor een opleiding en baan in techniek, logistiek, bouw, ICT en nog veel meer sectoren.

Plaats van handeling is F.N. Kempen bv, Oosterlandweg 45 in Mijdrecht.

Om de toenemende krapte op de arbeidsmarkt in deze sectoren het hoofd te bieden, dienen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven proactief samen te werken en tieners kennis te laten maken met de kansen en vooruitzichten van een opleiding en werk in de techniek en aanverwante sectoren. TechNet Amstel & Venen maakt jongeren bewust van de betekenis van techniek voor de samenleving en enthousiasmeert hen voor een baan in de technische sector. De Techniek 3-daags draagt hieraan bij door leerlingen het werken in deze sectoren d.m.v. interactieve workshops te laten beleven.

U kunt ook zelf samen met leerlingen deelnemen aan een workshop, netwerken met ondernemers uit Nieuwkoop, Uithoorn en De Ronde Venen tijdens borrel en diner. Tot slot wordt een toonaangevende spreker uit de politiek of een belangenorganisatie uitgenodig om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen en plannen. 

Genoeg redenen om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Locatie:

F.N. Kempen bv
Oosterlandweg 45
Mijdrecht

Programma:

(Concept)
16.30 - 16.50 Inloop en rondkijken op Techniek Driedaagse
16.50 - 17.00 Welkom en uitleg workshops
17.00 - 17.30 Ondernemers en VLC-ers volgen techniekworkshop
17.30 - 18.00 Netwerkborrel
18.00 - 19.00 Informele ‘Meet & Eat’
19.00 - 20.00 Bekende spreker (info volgt)Terug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen