Minister Arie Slob bij netwerkbijeenkomst Techniek 3-daagse
06.11.2018

Technet Amstel en Venen ontvangt op 6 november a.s. haar partners en de leden van ondernemersverenigingen VIB, VON, OVAB en OVU voor een interactieve middag en avond in het kader van Techniek, arbeidsmarkt en onderwijs.

Speciale gast: Arie Slob - Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media!

Op deze 1e dag van de Techniek Driedaagse, die van 6 t/m 8 november duurt, kunnen ondernemers zelf zien en beleven hoe scholieren van scholen uit de omtrek enthousiast worden gemaakt voor een opleiding en baan in techniek, logistiek, bouw, ICT en nog veel meer sectoren. Plaats van handeling is F.N. Kempen bv, Oosterlandweg 45 in Mijdrecht.

Om de toenemende krapte op de arbeidsmarkt in bovenvermelde sectoren het hoofd te bieden, dienen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven proactief samen te werken en tieners kennis te laten maken met de kansen en vooruitzichten van een opleiding en werk in de techniek en aanverwante sectoren. TechNet Amstel & Venen maakt jongeren bewust van de betekenis van techniek voor de samenleving en enthousiasmeert hen voor een baan in de technische sector. De Techniek Driedaagse draagt hieraan bij door leerlingen het werken in deze sectoren d.m.v. interactieve workshops te laten beleven.

U kunt ook zelf samen met leerlingen deelnemen aan een workshop, netwerken met ondernemers uit Nieuwkoop, Uithoorn en De Ronde Venen tijdens borrel en diner. Tijdens een interactieve paneldiscussie met minister Arie Slob en enkele prominente gasten, worden o.l.v. Annemarie van Gaal uitdagingen, oplossingen en beleid op dit terrein uitgediept.

Genoeg redenen om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Locatie:

F.N. Kempen bv
Oosterlandweg 45
Mijdrecht

Parkeren
Bij gunstige weersomstandigheden kan worden geparkeerd op het terrein tegenover F.N. Kempen. Indien de omstandigheden het niet toelaten daar te parkeren, dan wordt uitgeweken naar parkeerplaatsen bij Argon en/of Dr. Van der Haarlaan in Mijdrecht. Deelnemers krijgen kort voor het evenement gedetailleerde instructies.

Ons advies: Kom op de fiets of ga carpoolen! Wel zo gezellig!!

Programma:

16.30 - Ontvangst op Techniek Driedaagse
17.00 - Ondernemers en kinderen volgen techniekworkshop
17.40 - Paneldiscussie
18.30 - Borrel
19.00 - ‘Meet & Eat’
20.00 - Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen