Marianne Zwagerman bij Management Sociëteit
21.01.2019

SCHAAMTELOOS EN ONVERSCHROKKEN ONDERNEMEN

Dit credo van gastspreker Marianne Zwagerman staat centraal tijdens de Nieuwjaars Management Sociëteit op 21 januari 2019. Speciaal voor de gelegenheid schuiven de ondernemers van Zakenvrouwen De Ronde Venen aan bij deze enerverende lezing.

Marianne is Innovatiestrateeg, schrijver, columnist en veelgevraagd mediacriticus. Haar specialisaties zijn innovatie, de (publieke) omroep, kranten, journalistiek, internet en sociale media. Haar maatschappijkritische columns en publicaties verschijnen met enige regelmaat in kranten en tijdschriften.

Het werk van Marianne Zwagerman draait om verandering. “Weten waar je naartoe wilt en zorgen dat je er komt” is de rode draad in haar workshops en lezingen. In haar dagelijkse leven helpt Zwagerman bedrijven, vooral mediabedrijven, om hun toekomst vorm te geven en hun weg naar die toekomst succesvol te bepalen.

Het vertalen van dominante consumententrends naar vernieuwende businessmodellen, vernieuwende inhoud, vernieuwende manieren om de consument te bereiken. Ambitie is een ander belangrijk thema in het werk van Zwagerman.

Als succesvolle carrièrevrouw – ze was de eerste vrouwelijke directeur van de Telegraaf Media Groep – wil zij vrouwen inspireren om meer van hun werkende leven te maken en de lat hoger te leggen. In haar boek ‘Een webshop is geen carrière, ontsnap uit het mutsenparadijs’ geeft ze vrouwen op humorvolle wijze praktische adviezen op weg naar een succesvol leven, met de mondhoeken omhoog.

Voor haar carrière in de mediawereld was Zwagerman als Marketing- en Sales manager actief bij verschillende bedrijven in de autobranche. Een logisch vervolg op haar opleiding aan de IVA in Driebergen.

Marianne zal zorgen voor een inspirerende, humorvolle, soms confronterende lezing over verandering, innovatie, media en ambitie.

Locatie:

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam
Groenlandsekade 1
3645 BA, Vinkeveen
+31 29 778 4910

Programma:

Middagprogramma

15:30 - 16:00 Inloop
16:00 - 16:10 Welkom door Voorzitter Daniël Storm 
16:10 - 17:30 Confronterende lezing Marianne Zwagerman
17:30 - 18:30 Netwerkborrel

Avondprogramma

18:30 - 20:30 Sitting dinner
20:30 EindeTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen