Management Sociëteit - Menno Lanting
15.04.2019

Is uw bedrijf een olietanker of een speedboat?

Gevestigde organisaties vinden het vaak lastig om zich aan te passen aan de nieuwe werkelijkheid. Zo ook bedrijven in De Ronde Venen. Hun bestaande structuren en businessmodellen zijn gebaseerd op verouderde uitgangspunten. Hoe zorg je er als organisatie dan toch voor dat je wendbaar blijft?

Maandag 15 april 2019 praat Menno Lanting u bij aan de hand van leerpunten van innovatieve organisaties!

Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe wij werken. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 100.000 mensen lazen zijn bestsellers waaronder ‘Connect!’, managementboek van het jaar. Voor het boek ‘Olietankers en speedboten’ interviewde hij wereldwijd 100 inspirerende en innovatieve ondernemers en onlangs is zijn nieuwe boek ‘De disruptieparadox’ uitgekomen. Eerder was hij bijna 10 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor het leiderschapsinstituut de Baak en succesvol internetondernemer.

De rode draad in zijn werk is ‘aanpassingsvermogen’. Hij adviseert organisaties hoe aangesloten te blijven bij de veranderende wereld. Hij geeft daarbij antwoord op de vraag hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. En welke organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en business modellen daarbij nodig zijn.

U kunt vanaf 15:30 binnenlopen bij Bowling Mijdrecht. Om 16:00 opent voorzitter Daniël Storm de bijeenkomst en stelt hij Menno aan u voor. Rond half 6 kunt u napraten en netwerken tijdens de netwerkborrel.

Leden kunnen zich gratis via de gebruikelijke weg aanmelden voor dit middagprogramma. Introducées kunnen aangemeld worden via info@vibderondevenen.nl.

Voor de ondernemers, managers en directeuren die nog langer willen netwerken wordt vanaf 18:30 het diner geserveerd door de koks van restaurant Rendez Vous. Voor dit avondprogramma wordt € 42,50 ex. btw in rekening gebracht.

Wij verwelkomen u graag op 15 april a.s.

Locatie:

Bowling Mijdrecht
Ontspanningsweg 1a
3641 SV Mijdrecht
0297-256945
info@bowlingmijdrecht.nl

Programma:

Middagprogramma
15:30 - 16:00 Inloop
16:00 - 16:15 Welkom door Voorzitter Daniël Storm
16:15 - 17:30 Inspirerende lezing Menno Lanting
17:30 - 18:30 Netwerkborrel

Avondprogramma
18:30 Sitting dinner
20:30 EindeTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen