VIB Bedrijfsbezoek - van Walraven
22.06.2020

Wat kunt u leren van een wereldwijd succesvol familiebedrijf?

Maandag 17 juni a.s. wordt u als VIB-lid ontvangen in het familiebedrijf Van Walraven in Mijdrecht voor een uitgebreid bedrijfsbezoek. U wordt tussen 15:30 en 16:00 ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Na een korte introductie door de voorzitter en de directie wordt u in de gelegenheid gesteld om te ontdekken hoe dit Mijdrechts familiebedrijf is uitgegroeid tot topspeler in de wereldwijde installatiemarkt.

De organisatie, met het hoofdkantoor in Mijdrecht, heeft eigen productie- en verkoopkantoren in diverse landen en garandeert al 75 jaar lang de hoogste kwaliteit.

De Walraven Group is een familiebedrijf dat in 1942 is opgericht door Jan van Walraven, de overgrootvader van onze huidige CEO. Door een gebrek aan bouwmaterialen tijdens de Tweede Wereldoorlog zag Jan van Walraven (toen loodgieter) zich gedwongen om zelf zijn pijpbeugels te gaan maken. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog groeide Walraven van een klein familiebedrijf uit naar een internationale onderneming met productievestigingen en verkoopkantoren over de gehele wereld. Met meer dan 1.000 medewerkers is Walraven constant bezig met het optimaliseren van producten en diensten om het werk van installateurs gemakkelijker te maken.

Walraven produceert en levert een ruim assortiment aan materialen dat wordt gebruikt door installateurs over de gehele wereld, zodat zij tijd besparen tijdens de montage en een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen bieden. Walraven-producten worden gebruikt door tienduizenden installateurs in Europa, Noord Amerika, Latijns Amerika, Afrika, het Midden Oosten, Azië en Australië. Ieder individueel product maakt deel uit van een complete systeemoplossing. De producten worden gebruikt in talloze huizen en utiliteitsprojecten, alsook in offshore, schepenbouw, industriële en infrastructurele projecten.

Dit laatste evenement voor de zomervakantie, bij dit prachtige familiebedrijf,  willen we extra sfeer meegeven door u aan te moedigen een introducee aan te melden. Kent u een Rondeveense ondernemer die dit evenement wel wil meemaken, meldt die dan aan door een e-mail te sturen naar info@vibderondevenen.nl.

Locatie:

Van Walraven
Nijverheidsweg 26
3641 RR Mijdrecht

Programma:

(Onder voorbehoud)

Middagprogramma

15:30 - 16:00 Inloop
16:00 - 16:30 Welkom door Voorzitter Daniël Storm en Van Walraven
16:30 - 17:30 Rondleiding door het bedrijf
17:30 - 18:30 Netwerkborrel

Avondprogramma

18:30 - 20:30 Sitting dinner
20:30 Einde BedrijfsbezoekTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen