Hans van Breukelen Management Sociëteit
04.11.2019

Management Societeit
Spreker Hans van Breukelen, de kampioen van EK ‘88

Helden, ik heb ze genoeg, maar Hans van Breukelen is er wel 1 van. Een soort Superman die ons reden gaf om nog trotser op Nederland te zijn met het winnen van het EK ’88. Heel Nederland kleurde oranje en kinderen op vakantie waren stoerder omdat ‘wij’ kampioen waren ten koste van de Duitse, Franse, Spaanse en Italiaanse kinderen op het strand.

Hans zorgt nu nog voor kippenvel als je een filmpje van toen bekijkt waarin hij op legendarische wijze een strafschop stopte: https://nos.nl/video/647193-ek-1988-van-breukelen-stopt-strafschop.html. De bijna arrogante houding van Hans maakte indruk op de Sovjet speler die op het punt stond een strafschop te nemen. ‘De Breuk’ liet zien wie de baas was door met z’n vinger onder z’n oog te laten zien dat Hans wist wat de Sovjet van plan was. Prachtig mooi!

En nu heeft Hans mooie verhalen. Uiteraard over de voetbal gloriedagen. Maar ook zaken die niet goed gingen worden vaak door hem besproken. Gewoon om anderen duidelijk te maken dat als nare dingen gebeuren, dat je dan moet doorgaan. Dat je terug kunt komen. Daarmee is Hans niet alleen belangrijk voor het land, maar ook individuele ondernemers en managers die het niet altijd makkelijk hebben.

Laat je inspireren door een geweldige sportman én geweldige spreker met indrukwekkende inzichten. Welkom op de volgende management sociëteit!


(foto's: Casper Rila - http://www.500watt.nl/)

Locatie:

Dorpscentrum en sporthal De Willisstee  
Pieter Joostenlaan 24,
3648 XR Wilnis

 

Programma:

Middagprogramma
15.30 Inloop 
16.00 Aanvang Management Sociëteit 
Opening door de voorzitter
16.10 Hans van Breukelen
Aansluitend de netwerk Borrel

Avondprogramma:
18.30 Sitting dinner
20.30 Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen