ALV en Management Sociëteit met Annemarie van Gaal
16.09.2019

Maandag 16 september houd VIB De Ronde Venen weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering voorafgaand aan de Management Sociëteit.

Voor deze bijeenkomst heeft de VIB niemand minder dan Annemarie van Gaal uitgenodigd om als gastspreker op te treden. Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Verder heeft ze verschillende boeken geschreven waaronder: Succes (2009), Ambitie (Ondernemersboek van het jaar 2010), Exit (2011), Financiële Workout (2013), Een Dubbeltje op zijn Kant (2013) en Winst (2014).

Annemarie praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap. Over de valkuilen en moeilijke momenten voor een ondernemer, waarbij lef en innovatie uiteindelijk altijd een grote rol spelen bij het benutten van Ondernemerskansen!

Overal liggen kansen, maar de mooiste ondernemerskansen liggen vaak buiten de gebaande paden. Door de markt anders te benaderen, je bedrijf anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken, kun je van vrijwel iedere onderneming een succes maken. Annemarie vertelt dit aan de hand van aansprekende voorbeelden en ervaringen uit haar eigen carrière.

Laat u ook inspireren door deze rasondernemer en meld u aan voor deze bijeenkomst!

Leden kunnen zich aanmelden via  https://www.vibderondevenen.nl/admin/.

Nog geen lid? Maar wel interesse en als bedrijf of ondernemer KvK geregistreerd en/of fysiek gevestigd in gemeente De Ronde Venen? Stuur dan een e-mail met verzoek tot deelname aan evenementen@vibderondevenen.nl.

Locatie:

Bowling Mijdrecht
Ontspanningsweg 1a
3641 SV Mijdrecht
0297-256945
info@bowlingmijdrecht.nl

Programma:

Middagprogramma (kosteloos voor leden en introducées)

Exclusief voor leden:
14.45 Inloop Algemene Ledenvergadering
15.00 Aanvang Algemene Ledenvergadering
15.45 Einde ALV en inloop Management Sociëteit

Voor alle gasten:
16:00 Aanvang Management sociëteit
16:05 Welkom door voorzitter Daniel Storm
16:10 Lezing Annemarie van Gaal
Aansluitend Netwerk borrel

Avondprogramma (€ 42,50 ex btw)

18.30 Sitting dinner
20.30 Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen