Kennis sessie
14.05.2020

De Cloud, vloek of zegen voor je bedrijf?
Het antwoord krijg je met de VIB Kennissessie op 14 mei
Overal kunnen werken is natuurlijk vooral een zegen. Want inloggen ‘in de cloud’ en aan de slag bij je klant, onderweg en natuurlijk ‘gewoon’ op kantoor is een ontwikkeling die nog niet zo lang geleden ondenkbaar was. Maar dat betekent ook dat je in sommige gevallen ook wat meer gevaar loopt als ondernemer. Immers, je data gaat ook je pand uit als je je informatie overal op elk moment kunt oproepen.
Wat is de cloud nu eigenlijk precies? Wat zijn er de voordelen van? Zitten er ook gevaren aan de cloud? En hoe ga je daarmee om?
Vragen waar menig ondernemer mee worstelt. Daarom een kennissessie waarin 3 van onze leden (Advisor ICT Solutions, Feka en SolidQ) u op een heel eenvoudige wijze vertellen over dit onderwerp en waar u met al uw relevante vragen terecht kunt. Dat doen ze dan samen met een specialist van Microsoft die u speciaal voor deze gelegenheid bijpraat over welke mogelijkheden er zijn, waar u op moet letten en hoe de cloud nu precies werkt.
Meld u aan voor deze kennissessie die we vanwege de crisis op afstand doen via de cloud. Gewoon via Microsoft Teams. Bent u daar niet mee bekend, geen probleem, want als u zich aanmeldt, helpen we u verder. Deelnemen is eenvoudig, leerzaam en leuk!

Hopelijk tot 14 mei!

Locatie:

Online

Programma:

16.00 uur onlineTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen