Managementsociëteit met Robert Doornbos
25.01.2021

Deze bijeeenkomst is nog onder voorbehoud,

Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport! Dit levert hem een schat aan levenservaringen op en een ongekend groot netwerk. Robert weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/- 400 man! En uiteindelijk draait alles om 1 coureur die in de auto zit, en hoe dat voelt weet Robert als geen ander.

Robert deelt ook op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media, ondernemen in het algemeen, ambassadeur zijn voor een merk etc. Of Robert nu met 360kph gemiddeld langs betonnen muren racet op de ovals in Amerika of hij pakt zijn rol als ambassadeur voor een sponsor/merk, hij beschouwt beide als presteren op top niveau! Maar ook over topsport, hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team? Kortom: deze man is van vele markten thuis, laat u verrassen!

Onderwerpen kunnen zijn: inspiratie, hoe bereik je de top op ondernemersgebied en/of sportief vlak. Wat is de overeenkomst tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam? Welke risico’s’ neem je en hoe schat je ze in op het circuit en op de zaak? Hoe ga je om met onverwachte situaties op het circuit en daarbuiten, en hoe anticipeer je hierop? Hoe belangrijk is de taakverdeling binnen een team en een bedrijf? Kun je als solist toch opereren binnen een team en samen succesvol zijn?

Locatie:

n.t.b.

Programma:

Management sociëteit met Martin Visser
16.09.2020
martin-visser-johannes-dalhuijsen
Martin Visser is het gezicht van De Financiële Telegraaf. Hij maakt de complexe wereld van de economie begrijpelijk. Daarom is hij veelgevraagd om economische actualiteit te duiden en te becommentariëren. Martin is veelvuldig te horen op Radio 1 en BNR Nieuwsradio en te zien bij EenVandaag en Jinek. Hij heeft een brede journalistieke ervaring op het gebied van economie en politiek, van Nederland en Europa.

Voordat Martin naar De Financiële Telegraaf overstapte in 2013, werkte hij jarenlang voor het FD. Hij begon zijn loopbaan bij weekblad Elsevier. Hij werkte op de redactie in Amsterdam, in Den Haag en in Brussel. Van 2008 tot eind 2012 zat Martin in het oog van de orkaan tijdens de eurocrisis. Dat journalistieke avontuur leidde tot het veelbesproken boek 'De eurocrisis'.

Daarnaast is hij begaafd interviewer, zo heeft hij onder andere Mario Draghi, Jean-Claude Juncker, Herman van Rompuy, Guy Verhofstadt, Jyrki Katainen, Jeroen Dijsselbloem, Jan Kees de Jager, Nout Wellink, Klaas Knot, Wim Kok, Richard Koo, Thomas Piketty, Willem Buiter en Yanis Varoufakis geïnterviewd. Martin is vooral geïnteresseerd in het raakvlak van politiek en economie.

Martin Visser doet niets liever dan daarover schrijven en vertellen, met humor en scherpte. Het compliment dat hij het liefste krijgt: 'Als jij het vertelt, dan snap ik het tenminste.' Martin is een bevlogen spreker die het om de inhoud gaat, maar saai is zijn commentaar nooit. En zuur al helemaal niet. Hoe kritisch ook, een kwinkslag is nooit ver weg.

Locatie:

n.t.b

Programma:

Programma:

Middagprogramma

15:30 Inloop

16:00 Aanvang Management sociëteit

16:10 Lezing Robert Doornbos

Aansluitend netwerk borrel.

Avondprogramma (€ 42,50 ex btw)

18.30/18:45 Sitting dinner
20.30 Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen