VIB Management Sociëteit en ALV, vrijdag 19 september a.s.
19.09.2014

Op vrijdag 19 september a.s. worden de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en de eerste Management Sociëteit van het nieuwe verenigingsjaar van de VIB gehouden. Deze vindt plaats op het vertrouwde adres, nl. in Partycentrum De Meijert, aan de Dr. van der Haarlaan 6 te Mijdrecht.

Datum en tijdstip van de bijeenkomsten zijn bewust gekozen om aan te sluiten op de eveneens in De Meijert te houden Bedrijven Contact Dagen op 19 en 20 september van De Rondevener Onderneemt. VIB-leden worden uitgenodigd om voorafgaand en/of na afloop van de Management Sociëteit de standhouders op de Bedrijven Contact Dagen te bezoeken.

Gastspreker is deze middag Arend Jan Boekestijn. Arend Jan is vanaf november 2006 tot november 2009 lid geweest van de Tweede Kamer voor de VVD fractie, met de portefeuilles defensie en ontwikkelingssamenwerking. Arend Jan is de vaste wekelijkse buitenlandcolumnist bij Elsevier. Hij geeft elke maand een analyse van de politieke situatie in Nederland en in de wereld in het programma Business Class op de zondagmorgen. Hij schrijft regelmatig voor NRC-Handelsblad en de Volkskrant over buitenlandse politiek en wat verder ter tafel komt.

Arend Jan zal uiteenzetten wat de impact kan zijn op het locale bedrijfsleven van hetgeen er gaande is in de Oekraine en Wit-Rusland.
 

Locatie:

Let op !! Locatie is Partycentrum de Meijert, Dr. J. v.d. Haarlaan te Mijdrecht

Programma:

Het programma voor vrijdag 19 september ziet er als volgt uit:

14.45 uur Inloop Algemene Ledenvegadering
15.00 uur Aanvang Algemene Ledenvegadering
15.45 uur Einde Algemene Ledenvegadering en inloop Management Sociëteit
16:00 uur Aanvang Management sociëteit, welkom door voorzitter Arwin Brouwer
16.15 uur Lezing Arend Jan Boekestijn
17:30 uur Netwerk borrel en hapje. Tevens gelegenheid om de standhouders te bezoeken op de Bedrijven Contact Dagen van de Rondevener Onderneemt
18.30 uur Diner
21.00 uur Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen