Jubileum Management Societeit
18.04.2016

FEESTELIJKE MANAGEMENT SOCIETEIT - VIB DE RONDE VENEN

                                    Het leven begint bij 40!

Maandag 18 april 2016 is een dag om naar uit te kijken. Dan heffen wij het glas met onze leden en proosten op het 40-jarig bestaan van VIB De Ronde Venen.

De Vereniging Industriële Belangengemeenschap (VIB) werd in 1975 opgericht met als doel het coördineren en bevorderen van de gemeenschappelijke belangen van bedrijven op het industrieterrein in Mijdrecht.

Dit doel is inmiddels ruimschoots gerealiseerd. De VIB is uitgegroeid tot een belangenbehartiger en ambassadeur voor bedrijven in De Ronde Venen en treed op als sparringpartner naar zowel de lokale, als de provinciale overheid.
Daarnaast staat de VIB garant voor organisatie van hoog gewaardeerde kennis- en netwerkbijeenkomsten.

Op 18 april kijken we met elkaar terug op 40 actieve VIB-jaren. Dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen trakteert de VIB-leden op een feestelijk middagprogramma.
Zij zet enkele, voor de VIB gezichtsbepalende, personen in de schijnwerpers, ondersteund door actueel en historisch foto- en videomateriaal. U gaat mee op reis door het verleden, heden en de toekomst van de VIB.

Kortom, een feestelijk en informatief programma en wij hopen u dan ook de 18e te mogen begroeten.

Locatie:

Deze feestelijke jubileumbijeenkomst vindt plaats op een unieke locatie in het hart van het industrieterrein, van waaruit de VIB groot is geworden: BloemBloem.

BloemBloem verhuurt designmeubilair en bloemcreaties voor evenementen, diners en feestelijke gelegenheden. Dit Amsterdamse bedrijf heeft onlangs een showroom en magazijn gevestigd in het voormalige pand van Bleekemolen aan de Industrieweg 29 in Mijdrecht.
BloemBloem heeft haar locatie speciaal voor de gelegenheid beschikbaar gesteld en zal u verrassen met de unieke sfeer en ambiance die voor deze bijeenkomst gecreëerd wordt. Tijdens de bijeenkomst zullen tevens diverse bedrijven zich aan u presenteren.

Parkeren:

Rond het pand is beperkte parkeergelegenheid. Graag parkeren aan de overkant, bij voorkeur ter hoogte van de Keukenkampioen en Grando,met het verzoek om rekening te houden met de parkeerruimte voor de klanten van de winkels.

Programma:

15:30 – 16:00 Feestelijke ontvangst
16:00 – 17:30 Middagprogramma gepresenteerd door Elisabeth van den Hoogen met afwisselend filmpjes en gesprekken over verleden, heden en toekomst van VIB
17.30 – 18.15 Toost op het jubileum en aansluitend borrel
18.15 – 21:00 Start van Walking Dinner
21.00 uur Einde

Meer weten over het programma? Bekijk dan hier de video https://youtu.be/CHGlehYhRnwTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen