ALV / Management Sociëteit
26.09.2016

Algemene Ledenvergadering / Management Sociëteit

Een nieuwere locatie voor deze bijeenkomst konden we ons niet voorstellen. Op 26 september a.s. vindt de ALV en Management Sociëteit plaats in het nieuwbouw appartementencomplex aan de Pijlstaartlaan in Vinkeveen.

U wordt vanaf 16:00 uur ontvangen in de kelderruimte van het nieuwbouwcomplex, dat speciaal voor deze gelegenheid is omgebouwd tot vergaderlocatie. Na de ALV krijgt u een presentatie over en rondleiding door het complex met aansluitend een netwerkborrel.

Vervolgens heeft u de mogelijkheid om tijdens het walking dinner nog meer nieuwe relaties op te bouwen. Om half negen is het einde werkdag.

Vriendelijk, doch dringend verzoek om te parkeren bij het winkelcentrum Zuiderwaard aan de Plevierenlaan, of aan de Waterhoenlaan. Laat de Pijlstaartlaan svp zoveel mogelijk vrij.

Als u op onderstaande link klikt komt u op het inlogscherm. Hier kunt u uw inloggegevens invoeren. Bent u uw wachtwoord kwijt? Klik dan op wachtwoord vergeten en vul uw e-mailadres in waarmee u bij ons bekend bent. U krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegezonden.

Klik hier om u aan of af te melden met uw emailadres en wachtwoord.

Met vriendelijke groet,

Arwin Brouwer
Voorzitter VIB
www.vibderondevenen.nl

Locatie:

Bebouw nieuwbouw appartementencomplex Pijlstaartlaan Vinkeveen.

Programma:

16:00 Start inloop
16:15 - 16:45 Algemene Ledenvergadering
17:00 - 18:30 Management Sociëteit
                         - Opening
                         - Presentatie
                         - Rondleiding
                         - Netwerkborrel
18:30 - 20:30 Walking DinnerTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen