VIB Management Sociëteit
14.11.2016

Management Sociëteit – American Style!

Op 14 november, als deze Management sociëteit plaatsvindt, is de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen bekend. Clinton of Trump zal dan Obama gaan opvolgen in The Oval Office.

De wijze van campagnevoeren en de verkiezingen zelf zijn voor ons soms moeilijk te begrijpen. Vandaar dat VIB De Ronde Venen Amerikaspecialist Charles Groenhuijsen heeft gevraagd om tekst en uitleg te geven over het proces en de eigenaardigheden van de Amerikaanse verkiezingen. En wat zal de uitslag betekenen voor de positie van de Verenigde Staten in de wereld? U kunt het Charles zelf vragen als u op 14 november a.s. aanwezig bent.

Amerikaanse verkiezingen en Bowling hebben veel met elkaar gemeen. Het speelveld begint met een aantal pins (kegels), waarvan er gedurende het spel steeds meer omvallen. Echter is het bij de verkiezingen wel de bedoeling dat er nog wel 1 pin overeind staat…

Het zal u dan ook niet verbazen dat deze Management Sociëteit zal plaatsvinden in Bowling Centrum Mijdrecht. Speciaal voor deze gelegenheid is de ruimte volledig in Amerikaanse sfeer ingericht. U wordt vanaf 15:30 uur ontvangen en na een korte introductie krijgt u van Charles Groenhuijsen een uitgebreide verhandeling over het verloop en de uitslag van die Amerikaanse verkiezingen. Aansluitend is er uiteraard een netwerkborrel met Bud Light Beer en Californische wijnen.

Zoals gebruikelijk kunt u ‘s avonds deelnemen aan het diner, dit keer een ‘American style walking dinner’. Hierbij kunt u uw verwondering over die Amerikaanse verkiezingen en de uiteindelijke uitslag delen met de andere aanwezigen, onder het genot van typisch Amerikaanse gerechten. Netwerken mag natuurlijk ook. Om half negen is het weer ‘back to reality’.

U kunt eventueel ook uw zakenrelatie(s) als introduce uitnodigen voor deze bijeenkomst. Stuur voor de aanmelding van de introduce (zelf kunt u zich via de gebruikelijke weg aanmelden) uiterlijk 11 november a.s. een e-mail naar rob@vibderondevenen.nl met de volgende gegevens:

• Bedrijf (naam + adres)
• Naam introduce
• E-mail adres introduce
• Indien deelname diner, keuze:
  - Factuur naar uitnodiger
  - Factuur naar introduce (+ factuuradres)

(De middagbijeenkomst is gratis, indien de introduce deelneemt aan het diner, dan wordt er € 40,00 excl. BTW in rekening gebracht)

Locatie:

Bowling Centrum Mijdrecht
Ontspanningsweg 1a
3641 SV Mijdrecht
0297-256 945

Programma:

15.30 uur Inloop
16.00 uur Aanvang Management Sociëteit
                  Opening door voorzitter Arwin Brouwer
16.05 uur De Amerikaanse verkiezingen door Charles Groenhuijsen,
                   Aansluitend de netwerk Borrel
18.30 uur American style walking dinner
20.30 uur Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen