VIB Management Sociëteit
16.01.2017

Deze bijeenkomst is de eerste Management Sociëteit van het nieuwe jaar. Het is de tijd van goede voornemens en vooruitkijken. Wat gaat het nieuwe jaar u en ons brengen? Wij weten het niet, maar we hebben een gastspreker gevonden die het wel weet.

Topspreker en trendwatcher Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over wereld trends, technologie en marketing. Ruim 300.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Hij is tevens bekend van RTL, BNR, Radio 1 journaal en gastdocent aan Nyenrode en Erasmus universiteit.

Maandag 16 januari neemt Richard u mee op een reis door de tijd en gunt u een blik in de nabije toekomst. U bent vast nieuwsgierig wat die toekomst voor uw bedrijf en sector in petto heeft. Vraag het hem zelf!

Meer informatie over Richard van Hooijdonk vindt u op zijn website.

Uiteraard zal er na afloop van de presentatie een nieuwjaarsborrel volgen, alwaar u uw mede-ondernemers de beste wensen voor het komende jaar kunt overbrengen. De bijeenkomst zal worden afgesloten met een futuristisch diner, waar u uw goede voornemens wellicht even voor opzij moet zetten…

Graag schudden we u op 16 januari de hand en wensen u bij deze alvast prettige feestdagen, een goede jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2017 toe.

Locatie:

Sociaal Cultureel Centrum - De Boei Vinkeveen
Kerklaan 32
3645 EV Vinkeveen
Telefoon 0297 261734
info@deboeivinkeveen.nl

Programma:

15.15 uur Inloop
16.00 uur Aanvang Management Sociëteit
                 Opening door voorzitter Arwin Brouwer
16.05 uur Gastspreker Richard van Hooijdonk
                  Aansluitend de netwerk Borrel
18.30 uur Sitting Dinner
20.30 uur Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen