Bedrijfsbezoek FEKA - passie voor ict
19.06.2017

VIB Bedrijfsbezoek met thema ICT.

Zoals ieder jaar organiseert de VIB een bedrijfsbezoek bij 1 van de leden. Dit jaar is het de beurt aan Feka ICT B.V. te Mijdrecht.

Feka bestaat 30 jaar en is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie: Rendementsweg 14 in Mijdrecht. Het bedrijf bestaat uit een groep vriendelijke computerfreaks met een passie voor ICT. Dagelijks zorgen zij dat klanten zorgeloos profiteren van ICT.

Feka was een begrip in de regio en dat willen ze blijven. Daarom is Mijdrecht niet alleen een plek voor het kantoor, maar zijn ze ook actief betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven in de buurt.

Op 19 juni a.s. worden deelnemende leden tussen 15:15 en 16:00 ontvangen met koffie en thee. Het programma start dan met een introductie door voorzitter Arwin Brouwer, gevolgd door 3 presentaties / kennissessies.

Feka is continue bezig om de kwaliteit van de organisatie te verbeteren en om een “high performance organisation” te worden. Hoe ze dat doen wordt uitgelegd door de directeur van het HPO center.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel die, bij mooi weer, op het terras zal plaatsvinden en bij ‘veel activiteit in de Cloud’ in een tent.

Tijdens de rondleiding willen ze u kennis laten maken met Virtual Reality, is er een mini escape room en een stand met high-end hardware van Lenovo.

Vanaf 18:00 kunnen de leden deelnemen aan een Walking Dinner. De dag wordt om 20:30 afgesloten.

Deelname aan het middaggedeelte is kosteloos, voor het avondgedeelte wordt een bedrag van € 40,- excl. btw in rekening gebracht.

Leden kunnen zich aanmelden op de website. Niet leden die interesse hebben aanwezig te zijn, kunnen zich melden via e-mail.

Locatie:

FEKA ICT B.V.
Rendementsweg 14
3641 SL Mijdrecht
info@feka.nl
0297-76 00 20

Programma:

15:15 uur Inloop met koffie en thee
16:00 uur Opening door Arwin Brouwer, voorzitter VIB
16:05 uur Presentatie 30 jaar Feka door Wim de Jong/Jos Honig,
                  DGA’s Feka ICT BV
16.15 uur Presentatie afdelingen Feka door Theo de Wildt, Gerben
                  Bluemink en Edwin Schootemeijer
16.40 uur HPO gedachtegoed door Alex Meingast (directeur HPO center)
17:00 uur Rondleiding voor geïnteresseerden in kleine groepen, 
                  kennismaken met medewerkers en het pand
17.30 uur Netwerkborrel op het terras / in de tent
18.00 uur Start walking diner
20.30 uur Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen