Management Sociëteit i.s.m. OVU
07.11.2017

“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough”

– Albert Einstein

Met deze wijze woorden in gedachte nodigen Ondernemersvereniging Uithoorn (OVU) en VIB De Ronde Venen u uit voor een gezamenlijke Management Sociëteit. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 november a.s. in het Apollo Hotel Vinkeveen en biedt ondernemers, directie en management van deelnemende bedrijven de mogelijkheid om nu ook eens buiten de gemeentegrenzen te netwerken.

Jort Kelder is gastspreker! Als iemand actuele ontwikkelingen simpel kan uitleggen, dan is Jort het wel. Intensief netwerken met ondernemers, directeuren en managers uit Uithoorn e.o. kan vervolgens tijdens de netwerkborrel die hierop volgt.

De nieuw connecties die tijdens de middag zijn ontstaan kunnen verstevigd worden tijdens het sitting dinner, dat rond 19:15 aanvangt. Het avondprogramme eindigt 'zoals het heurt' op tijd; om kwart over negen kan iedereen weer huiswaarts keren.

Optioneel kunt u voorafgaand aan de managementsociëteit een bezoek brengen aan de Techniek Driedaagse in Mijdrecht.

De vele enthousiaste reacties op de Techniek Driedaagse 2016 zijn voor TechNet Amstel en Venen reden om in 2017 wederom een Techniek Driedaagse te organiseren. Zo’n 3.000 basisschoolleerlingen van groep
7/ 8 en brugklassers uit De Ronde Venen, Nieuwkoop en Uithoorn gaan aan de slag met workshops die ondernemers speciaal voor hen organiseren.

De leerlingen maken kennis met zes verschillende branchegroepen: Automotive & Logistiek, Bouw, ICT & Nieuwe Media, Installatietechniek, Metaal & Kunststof en Robotica. De aanwezige vakmensen zijn in staat het zo simpel uit te leggen, dat iedereen het begrijpt!

Ook lokale ondernemers die in 2016 op uitnodiging van VIB De Ronde Venen de Techniek Driedaagse bezochten, waren laaiend enthousiast. Voor de 2 ondernemersverenigingen aanleiding om ook dit jaar de lokale ondernemers uit te nodigen de sfeer en het enthousiasme te beleven.

Toegang

Het bezoek aan de Techniek Driedaagse is voor een ieder vrij toegankelijk. Het middag- en avondprogramma in het Apollo Hotel is uitsluitend toegankelijk voor (aspirant) leden van de OVU en VIB De Ronde Venen.

Kosten
Deelname aan het middagprogramma is kosteloos. Voor deelname aan het avondprogramma (sitting network dinner) wordt € 40,00 excl. BTW per persoon in rekening gebracht.

Aanmelden VIB-leden
Als u op deze link klikt komt u op het inlogscherm. Hier kunt u uw inloggegevens invoeren.

Bent u uw wachtwoord kwijt? Klik dan op wachtwoord vergeten en vul uw e-mailadres in waarmee u bij ons bekend bent. U krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegezonden.

Aanmelden niet-leden
Ondernemers, directeuren / managers van bedrijven met een fysieke zetel in de gemeente De Ronde Venen kunnen een verzoek tot deelname per e-mail richten aan info@vibderondevenen.nl.

Tot dinsdag 7 november a.s. (dit keer niet op maandag dus!)

Met vriendelijke groet,

Arwin Brouwer
Voorzitter VIB
www.vibderondevenen.nl

Locatie:

1. 13:30 – 15:30 F.N. van Kempen
                           Oosterlandweg 45, 3641 PV Mijdrecht

2. 16:00 – 21:15 Apollo Hotel Vinkeveen
                           Groenlandsekade 1, 3645 BA Vinkeveen 
                           (Let op: Ingang zit aan de zijkant)

Programma:

Middagprogramma
Optioneel / op eigen gelegenheid
13:30 Individueel bezoek aan de Techniek Driedaagse
15:30 Verplaatsing op eigen gelegenheid naar Apollo Hotel Vinkeveen

Management Sociëteit
16:00 Inloop
16:50 Aanvang Management Sociëteit - Opening
          Arwin Brouwer, Voorzitter VIB en Marco Vork, Voorzitter OVU
17:05 Gastspreker Jort Kelder
           Aansluitend de netwerk Borrel

Avondprogramma
19.15 Sitting (network) Dinner
21.15 Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen