Management Sociëteit - Toine van Peperstraten
15.01.2018

Ondernemers zijn topsporters. Net als Olympisch atleten weten ze hoe ze doelen moeten stellen, focus moeten houden, wanneer ze moeten pieken en hoe ze hun team moeten aansporen tot grootse daden. (Uit: Ondernemen is topsport - Rob Roelofs, Chris Bonis)

2018 wordt weer een jaar van grote sportevenementen. Denk aan de Winter Olympics, French Open, FIFA World Cup, Tour de France, Wimbledon, WK Hockey en nog veel meer.

Om dit sportjaar goed te beginnen, opent de VIB in januari met een Management Sociëteit die in het teken staat van topsport.

Als warming-up zal de management sociëteit worden voorafgegaan door een ingelaste Algemene Ledenvergadering. In deze ingelaste ALV (15:45) zullen kort 2 belangrijke onderwerpen aan de orde komen:
1. Voordracht nieuwe voorzitter: Daniël Storm (Switch Reclamebureau BV)
2. Statutenwijziging (hierover heeft u eerder een bericht ontvangen).

Toine van Peperstraten zal vervolgens de 1e helft van deze Management Sociëteit voor zijn rekening nemen. Hij zal de aanwezige VIB leden meenemen in de rijke Nederlandse sporthistorie. Hierbij zal op interactieve wijze de sportkennis van het publiek worden getoetst. Bekijk ook deze video!

Toine van Peperstraten was sinds 1994 presentator van NOS Studio Sport. Verder presenteerde hij iedere zondagmiddag NOS Langs de Lijn op Radio 1. Toine, die ook als schrijvend journalist actief is, is verder ambassadeur van de Special Olympics (deze Stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mogelijk te maken).

In de rust kan nagepraat worden tijdens de netwerkborrel. Om 18:30 start de 2e helft waarbij de koks van Restaurant Rendez Vous een sitting dinner serveren. Om 20:30 is het game, set and match en kan iedereen moe maar voldaan huiswaards gaan.

Leden kunnen zich aanmelden via de website. Niet-leden die interesse hebben aanwezig te zijn, kunnen zich aanmelden via info@vibderondevenen.nl.

 

Locatie:

Sociaal Cultureel Centrum - De Boei Vinkeveen
Kerklaan 32
3645 EV Vinkeveen
Telefoon 0297 261734
info@deboeivinkeveen.nl

Programma:

Middagprogramma
15.15 Inloop
15:45 Ingelaste Algemene Ledenvergadering
16.00 Aanvang Management Sociëteit, opening door de voorzitter
16.05 Sportquiz met gastspreker Toine van Peperstraten
17.30 Netwerkborrel

Avondprogramma
18.15 Diner, verzorgd door Rendez Vous
20.30 Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen