Netwerk ontbijt
15.02.2018

VIB Vitaliteit Ontbijt. 

Het is nog hartje winter, het is nog koud (nou ja, koud...) en donker buiten. De goede voornemens verdwijnen langzaam maar zeker naar de achtergrond... Goed om op 15 februari weer hernieuwde aandacht te geven aan de bron van dagelijkse vitaliteit: het ontbijt!

Rond 08:00 wordt in restaurant Rendez Vous het buffet geopend voor de vroege vogels van ondernemend De Ronde Venen. Frans en zijn team halen alles uit de kast voor een super gezond ontbijt, voor volop energie gedurende de werkdag die volgt. Hij zal deze ochtenddis voorzien van o.a. luxe broodjes, salades, granola's, bananenbroodmuffins, havermout en fruitsalade. Uiteraard kan er informatie worden ingewonnen over de verrassende ingrediënten en het effect ervan op ons welbevinden. 

Natuurlijk is dit voedzame ontbijt uitermate geschikt om zakelijke relaties te verstevigen met collega-ondernemers, managers en directeuren uit De Ronde Venen.

Meld je nu aan voor dit ontbijt zonder spijt!

Kosten van het ontbijt bedragen € 16,00 ex BTW p.p.

Leden kunnen zich aanmelden via inlog op de website.
Aspirant-leden, met een bedrijf in De Ronde Venen, die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen deelname aanvragen via info@vibderondevenen.nl.

Locatie:

Restaurant Rendez Vous
Raadhuisplein 3
3641 EE MIJDRECHT
0297 - 28 60 41
info@rendezvous.nl

Programma:

07:45 Inloop
08:00 Start ontbijt
09:30 EindeTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen