Management Sociëteit - Jack de Vries
19.03.2018

Overleven in de mediacratie

Drie dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen houdt VIB De Ronde Venen haar management sociëteit in de Willistee in Wilnis. 

Gastspreker die dag is Jack de Vries. Beroepsmilitair, voorlichter en journalist. Hij staat bekend om zijn strategische kennis. Met name van de media. De meeste bekendheid kreeg De Vries met zijn rol als CDA campagneleider voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 en later als coördinator als projectleider voor de 100 dagen tour van het kabinet Balkenende IV.

Tegenwoordig is De Vries strategisch adviseur op het gebied van communicatiestrategie, reputatiemanagent en campagnes. "Puttend uit de ervaringen van verschillende campagnes en tal van zakelijke klanten, kan ik u inzicht geven in het belang van een goede stakeholderanalyse, media- en beeldregie en communicatieplanning. Kortom, alles wat nodig is om te overleven in de mediacratie!", aldus De Vries.

Jack neemt u mee in die mediacratie en laat op u interactieve wijze ervaren hoe uw organisatie tot de belangrijkste partij verkozen wordt. Het middagprogramma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Nog niet zeker op wie je gaat stemmen op 21 maart?

Het avondprogramma zal 19 maart a.s. in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen die drie dagen later plaatsvinden. VIB De Ronde Venen heeft de lokale politieke partijen gevraagd ieder een dinertafel voor te zitten. Je krijgt de gelegenheid om tijdens het diner bij 3 verschillende partijen aan te schuiven, tijdens het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Bij welke partij je aan tafel komt blijft een verrassing. Er is in ieder geval voldoende gelegenheid de betreffende politicus eens stevig aan de tand te voelen.

Voor deelname aan het avondprogramma inclusief diner wordt € 40,00 excl. btw in rekening gebracht. Grijp die kans en meld je nu nog aan!

Locatie:

Dorpscentrum en sporthal De Willisstee  
Pieter Joostenlaan 24,
3648 XR Wilnis

Programma:

Middagprogramma:
15.30 Inloop
16.00 Aanvang Management Sociëteit
           Opening door de voorzitter
16.05 Jack de Vries
           Aansluitend de netwerk Borrel

Avondprogramma:
18.30 Verkiezingsdiner
20.30 Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen