ALV en Management Sociëteit
24.09.2018

Algemene Ledenvergadering en Management Sociëteit.

Maandag 24 september houd VIB De Ronde Venen weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering voorafgaand aan de Management Sociëteit.

Voor deze bijeenkomst heeft de VIB niemand minder dan Leen Zevenbergen uitgenodigd om als gastspreker op te treden. Leen is een serial entrepreneur die in 1984, op zijn 24e, zijn eerste bedrijf startte. Dat bedrijf heette Bolesian en hield zich toen al bezig met Artificial Intelligence. Het bedrijf werd al snel marktleider en vanaf dat moment heeft Leen circa 20 bedrijven gestart. Meestal lagen die bedrijven op technologie gebied, maar ook handel in golf en cosmetica kruisten zijn pad.

Naast het oprichten van bedrijven heeft Leen ook leiding gegeven aan een aantal grote multinationals, zoals PinkRoccade, Origin en Qurius. Bij die grote bedrijven was het vaak nodig om de inspiratie terug te brengen. Om er weer lol in te krijgen en zodanig de omzet en winst te verhogen.

Over al zijn activiteiten schreef Leen Zevenbergen drie boeken die alle drie best sellers werden. Over die boeken en ervaringen geeft Leen op een vertellende wijze circa 40 lezingen per jaar, in binnen en buitenland.

Laat u ook inspireren door deze rasondernemer en meld u aan voor deze bijeenkomst!

Alvorens Leen van wal steekt, zal Jos Honig van Stichting Gezinsbuddy een korte Pitch houden. Door het winnen van het onderdeel 'Dragons Den' van het Ondernemers Gala De Ronde Venen 2018, heeft de Stichting Gezinsbuddy recht op 1 jaar gratis lidmaatschap van de VIB, een bedrag van € 250 te besteden bij een VIB-lid naar uw keuze en een 'pitch' tijdens de Management Sociëteit/ALV van 24 september 2018.

Locatie:

Willisstee
Pieter Joostenlaan 24
3648 XR Wilnis
0297 284 63
info@willisstee.nl

Programma:

Middagprogramma

14.45 Inloop Algemene Ledenvergadering
15.00 Aanvang Algemene Ledenvergadering
15.45 Einde ALV en inloop Management Sociëteit
16:00 Aanvang Management sociëteit
16:05 Welkom door voorzitter Daniel Storm
16:10 Pitch Gezinsbuddy - Jos Honig
16.20 Lezing Leon Zevenbergen
          Aansluitend Netwerk borrel

Avondprogramma

18.30 Sitting dinner
20.30 Einde bijeenkomstTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen