Lenterit Lions

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
21 apr. 2022 18:35:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
24 apr. 2022 11:00 - 19:00
Locatie
Hotel Mijdrecht

Lenterit Lions

VIB werkt dit jaar samen met de Lenterit van  de Lions Mijdrecht - Wilnis 

De Lenterit 2022 is je gezelligste zondag van het voorjaar. Ga met je gezin, uw geliefde, of gewoon alleen, om je auto warm te draaien voor het seizoen. Bij de Lenterit is elke auto welkom. Hoewel het natuurlijk geweldig is om mooie klassiekers of snelle sportauto’s te verwelkomen (die nemen jaarlijks ook deel aan de Lenterit), hebben wij ook heel veel deelnemers die met hun “gewone” auto deelnemen. Het gaat natuurlijk om de gezelligheid én om het steunen van het goede doel.
Met je deelname aan de lenterit 2022 steunt je het Ronald McDonald Huis Utrecht. In het Ronald McDonald Huis Utrecht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Elk jaar logeren er ook een aantal gezinnen uit De Ronde Venen. Het huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Voor € 49,50 per auto heb je een gezellig dagje uit en steun je tevens het goede doel. De route van circa 125 kilometer voert langs de mooiste plekjes in het Groene Hart en start bij Hotel Mijdrecht Marickenland. De Lenterit is georganiseerd door Lionsclub Mijdrecht - Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland.

Je kan je ook aanmelden voor een lunch kosten € 19,00 per persoon.