Know How To Grow

U bent ondernemer, directeur / manager in De Ronde Venen. Uw omgeving verandert snel. Klanten, concurrenten en medewerkers zijn bewust, kritisch en uiten zich op internet. Toch zijn er nog een aantal bedrijven die de mogelijkheden van social media marketing niet optimaal benutten. Hoe gaat uw organisatie om met de kansen en risico's in deze netwerkmaatschappij?

Dat lossen we samen op. We stellen een strategie, business case of actieplan op. Ik ondersteun met interim- of projectmanagement, het trainen en coachen van betrokken management en medewerkers, het opzetten en beheren van sociale netwerken en het uitvoeren van webcare.

Sinds juli 2007 werk ik als zelfstandig adviseur en docent/trainer op het gebied van social media, marketing & ondernemerschap, in- en externe communicatie.

Mijn opleiding is op WO-niveau en ik heb ruime B-to-B en B-to-C ervaring in marketing, communicatie en social media. Ik ben flexibel, leer snel en kan mij goed inleven in nieuwe situaties. Mijn werkervaring omvat een veelzijdigheid aan sectoren, van FMCG tot zakelijke dienstverlening, zowel profit, als non-profit.

Ik hou van een projectmatige aanpak, met oog voor de authenticiteit en eigen kracht van de organisatie. Hierbij kijk ik zowel naar personen als processen en werk van analyse tot geïntegreerde implementatie.

Mijn werkstijl is te omschrijven als ‘bouwen en beheren’ en ik vervul hierbij ook graag de rol van mentor of coach. Ik ga bij veranderingen uit van een lerende organisatie en streef daarbij zoveel mogelijk naar kennisoverdracht, kennis die ik dagelijks actueel en op niveau hou.

Neem vrijblijvend contact op voor een visie op uw kansen! 06-51284602 / jan@posdijk.nl

Bekijk Know How To Grow

VIB De Ronde Venen