Cash2Collect B.V.

Zoekt u een incassobureau in De Ronde Venen / Mijdrecht?

Het incassokantoor van Cash2Collect in Mijdrecht, is gevestigd in het centrum van ondernemend Mijdrecht aan de Genieweg 6. Hiermee hopen wij dichter bij de ondernemer te staan en daarmee de drempel zo laag mogelijk te houden. De vestiging Mijdrecht is het eerste incassobureau dat zich daadwerkelijk visueel als incassokantoor heeft gevestigd in Mijdrecht / De Ronde Venen.

Wij van Cash2Collect hebben, door gesprekken met diverse ondernemers in Mijdrecht en de omliggende dorpen als Abcoude, Vinkeveen, Wilnis, tot aan de gemeente Woerden, gemerkt dat de behoefte groot is. De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat het aantal nieuwe geld vorderingen van ondernemers uit De Ronde Venen / Mijdrecht en Almere nagenoeg gelijk zijn.

Wilt u uw incassozaak persoonlijk met ons bespreken?

Als incassobureau in Almere en Mijdrecht bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid op afspraak persoonlijk hun zaken kosteloos te komen bespreken en eventueel direct ter incasso aan ons kantoor uithanden te geven. Mocht het zo zijn dat het minnelijk traject reeds is doorlopen, zonder het gewenste resultaat, dan kunnen wij uw zaak ook direct gerechtelijk in behandeling nemen.
Cash2Collect werkt als een van de weinige incassokantoren met een Stichting Beheer Derdengelden. Dit geeft u als onze opdrachtgever de zekerheid dat alle u toekomende geïncasseerde gelden door een afzonderlijk stichting worden beheerd. Dit geeft u als opdrachtgever meer zekerheid !

Bekijk Cash2Collect B.V.

VIB De Ronde Venen