People2Choose

Geachte relatie,

Na jaren actief te zijn als franchisenemer, gespecialiseerd in selectie, werving en payrolling, kan ik met trots en enthousiasme meedelen dat tijd is voor een nieuwe stap! Het op persoonlijke wijze succesvol tot elkaar brengen van bedrijven en kandidaten voelt zo goed, dat ik heb besloten mijn vleugels uit te slaan en zelfstandig in dit vak verder te gaan.

Dit betekent per 6 juli 2016 het einde van mijn werkzaamheden onder de vlag van 24People en de start van mijn nieuwe eigen onderneming: People2Choose - selectie | werving | payrolling.

People2Choose specialiseert zich in het vinden, selecteren en werven van nieuwe medewerkers. Uiteraard door het op de juiste wijze matchen van ‘hard skills’ als functie-eisen en cv’s, maar vooral door het o.b.v. ‘soft skills’ zoeken naar de juiste klik in persoonlijkheid, motivatie en aspiratie. Dit om er zeker van te zijn dat kandidaat en bedrijf ook op lange termijn perfect bij elkaar passen.

Graag wijs ik u er op dat mijn e-mailadres is veranderd in: marisja@people2choose.nl. Ik nodig u ook van harte uit een bezoek te brengen aan mijn nieuwe website: people2choose.nl.

Ik kijk er vanzelfsprekend naar uit om binnenkort persoonlijk uw uitdagingen op personeelsgebied met u te mogen bespreken.

Met vriendelijke groet,

Marisja van Gastel
Directeur/Recruiter
06-50488009

Bekijk People2Choose

VIB De Ronde Venen