Micro Minder Nederland

Micro Minder levert, installeert, integreert en beheert ICT-oplossingen voor het MKB en eerstelijns medische praktijken in samenwerking met haar Partners .

Ons concept is dat u tegen een vast maandbedrag volledig ontzorgd wordt op het gebied van de ICT. Onze services is er op gericht om problemen te voorkomen. Bij ons krijgt de klant geen onverwachte financiële verrassingen als er toch eens een keer iets mis gaat. Zelfs onderdelen die defect gaan worden kosteloos vervangen. Met Micro Minder heeft u één contactpunt voor uw ICT-ontzorging.

Micro Minder is opgericht in 1984 en heeft zich ontwikkeld van een pure hardware-leverancier tot een partij die complete ICT-oplossingen en services biedt. Sinds 2010 opereert Micro Minder op de Nederlandse markt.

De doelgroep bestaat uit de Eerstelijnszorg en het MKB die het beheer van hun ICT-omgevingen willen uitbesteden aan een betrouwbare partij met kennis van zaken.

Micro Minder zorgt voor een optimale beschikbaarheid van uw ICT omgevingen en ontzorgt daarmee uw bedrijf, uw werknemers en uw klanten. Met onze diepgaande kennis en ervaring van de informatie en communicatie technologie zijn wij in staat aan vrijwel alle eisen die de moderne bedrijven aan ICT stellen te voldoen.
Specialties
ICT Support en onderhoud, ICT Consultancy en Advies, Levering en installatie hardware en software, Computers, netwerken, telefonie, Online Backup

Bekijk Micro Minder Nederland

VIB De Ronde Venen