Bedrijfsbezoek Apollo Hotel
29.05.2018

Bron: Bestuur V|IB

VOORAANKONDIGING

Management Sociëteit - Bedrijfsbezoek

Op 18 juni a.s. bezoeken we met de VIB het Apollo Hotel en de Harbour Club in Vinkeveen. Naast een rondleiding door de keuken, presentatie van faciliteiten, bekijken van bootverhuur en de kamers, vertelt Alexander Kluit (General Manager bij Apollo Hotels) over het belang van goed gastheerschap.

De borrel doen we bij mooi weer wellicht op het terras. Het diner is de chef nog aan het samenstellen, maar dat belooft heel goed te worden. En op ons verzoek iets leuks weg te geven aan een winnaar, werd niet getwijfeld. Onze gastheer geeft een diner voor twee met hotelovernachting weg aan een gelukkige winnaar. Wat je daarvoor moet doen blijft nog even geheim...

We laten de koks tijdens het avondprogramma een exclusief zomers diner bereiden. Hiervoor wordt € 45,00 ex btw in rekening gebracht.

Meld jezelf dus alvast aan als je deze bijzondere Management Sociëteit niet wil missen. En wil je iemand uit De Ronde Venen als introducé meenemen, geen probleem. Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt. Kent u dus een Rondeveense ondernemer die dit evenement wel wil meemaken, meldt die dan aan door een e-mail te sturen naar info@vibderondevenen.nl.. Gezellig.

Kortom, reserveer nu je plekje door je via deze link aan te melden.

Middagprogramma

15:30 - 16:00 Inloop
16:00 - 16:30 Welkom door Voorzitter Daniël Storm en het Apollo Hotel
16:30 - 17:30 Rondleiding door het hotel
17:30 - 18:30 Netwerkborrel

Avondprogramma
18:30 - 20:30 Sitting dinner
20:30 Einde Bedrijfsbezoek

Locatie:
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam
Groenlandsekade 1
3645 BA, Vinkeveen
+31 29 778 4910

Als u op deze link klikt komt u op het inlogscherm. Hier kunt u uw inloggegevens invoeren.

Bent u uw wachtwoord kwijt? Klik dan op wachtwoord vergeten en vul uw e-mailadres in waarmee u bij ons bekend bent. U krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegezonden.

Tot 18 juni!
Met vriendelijke groet,

Daniël Storm
Voorzitter VIB
www.vibderondevenen.nlTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen