Vijf dagen gratis met de bus naar bedrijventerrein Mijdrecht
03.07.2018

Bron: Syntus Utrecht

Geacht VIB-lid,

De VIB en gemeente De Ronde Venen hebben zich de afgelopen jaren hard gemaakt voor een goede busverbinding naar het bedrijventerrein in Mijdrecht. De invoering van de nieuwe buslijn M2 van Syntus Utrecht in december 2017 heeft er dan ook voor gezorgd dat dit gebied nu goed bereikbaar is met de bus.

Lijn M2 vervoert elke werkdag reizigers van het centrum van Mijdrecht naar het industrieterrein, de nieuwe wijk Maricken en andersom. De nieuwe lijn vormt een prima aanvulling op de reeds bestaande lijn M1, die het centrum van Mijdrecht doorkruist.

Om deze nieuwe M2 bekend te maken start Syntus Utrecht een probeeractie. In de periode van 1 augustus t/m 7 september 2018 mag iedereen lijn M1 en M2 gedurende vijf dagen gratis uitproberen!

Actietickets kunnen vanaf 1 augustus via de Syntus app worden verkregen. Dan zal ook de website www.syntusutrechtl.nl/m1m2 online staan.

Uw werknemers en klanten kunnen ook profiteren van deze probeeractie. Syntus Utrecht biedt namelijk een gratis promotiepakket aan bedrijven in de gemeente De Ronde Venen. In dit pakket zit een begeleidende brief met informatie over deze actie, een poster en setje flyers.

Vraag dit pakket uiterlijk 22 juli 2018 aan via www.syntusutrecht.nl/promotiepakketm1m2.
U ontvangt het pakket dan in de eerste week van augustus.

Met vriendelijke groet,

Sharon Bolhuis
Marketeer Syntus UtrechtTerug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen