Succesvolle campagne glasvezel bedrijventerrein Mijdrecht
13.08.2018

Bron: https://overalglasvezel.nl/nieuws/succesvolle-campagne-bedrijventerrein-mijdrecht/

Succesvolle campagne glasvezel bedrijventerrein Mijdrecht

Vorig jaar informeerden wij u al dat de VIB benaderd werd mee te denken en mee te werken aan de tot standkoming van een snel en voordelig glasvezel netwerk op het bedrijventerrein in Mijdrecht. Direct heeft de VIB in haar ledenbestand de ICT gespecialiseerde leden benaderd om hun expertise aan te wenden voor gedegen besluitvorming en advies.

Het is gelukt! Het bedrijventerrein in Mijdrecht krijgt een hypermodern glasvezelnetwerk. Minimaal 30 procent van de bedrijven moest zich voor 31 juli aanmelden bij de aangesloten ICT-specialisten. Door hen is in de laatste weken extra campagne gevoerd om het minimale percentage aanmeldingen te behalen. Hierdoor kan CAIW met de voorbereidingen starten om bedrijven op het bedrijventerrein in Mijdrecht te voorzien van een glasvezelaansluiting.

CAIW werkt samen met de volgende lokale ICT-partners voor bedrijventerrein Mijdrecht.

Feka ICT – T: 0297 760 020 
SolidQ IT – T: 0297 748 913
Addall IT Services – 0297 230 210 
ERON Communicatie – 0297 231 477
KBA Automatisering – 0297 250 159

Kogel door de kerk!
Door de succesvolle glasvezelcampagne, kan achter de schermen een begin worden gemaakt met de voorbereidingen. Nog dit jaar wordt gestart met de graafwerkzaamheden, waarbij eerst de hoofdaansluiting wordt gemaakt en vervolgens daarop de bedrijfspanden worden aangesloten. Bedrijven krijgen vooraf per post informatie over de graafwerkzaamheden en wanneer hun bedrijfspand wordt aangesloten.

Inschrijving loopt door
Uiteraard is het mogelijk voor bedrijven om zich alsnog aan te melden voor een glasvezelabonnement. Zij kunnen hiervoor terecht bij de bovenstaande ICT-partners. Deze specialisten bieden inzicht in de verschillende abonnementsvormen van serviceproviders Weserve en Infopact. Daarnaast adviseren zij bedrijven ook over andere aspecten van het bedrijfsnetwerk.

Op de website www.overalglasvezel.nl/mijdrecht staat meer informatie over het glasvezelnetwerk en de mogelijkheden.Terug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen