Annemarie van Gaal + ALV
16.09.2019

Bron: Bestuur VIB

Maandag 16 september a.s. ontvangt VIB De Ronde Venen gastspreker Annemarie van Gaal. Voorafgaand is tevens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Plaats van handeling: Bowling Mijdrecht.

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Annemarie praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap. Over de valkuilen en moeilijke momenten voor een ondernemer, waarbij lef en innovatie uiteindelijk altijd een grote rol spelen bij het benutten van Ondernemerskansen!

Laat u ook inspireren door deze rasondernemer en meld u aan voor deze bijeenkomst!

Leden kunnen zich aanmelden via de website. Nog geen lid? Maar wel interesse en ondernemer / werkzaam in De Ronde Venen? Stuur dan een e-mail met verzoek tot deelname aan evenementen@vibderondevenen.nl.

Programma:
15:00 - 15:45 Algemene Ledenvergadering
16:00 - 18:30 Middagprogramma (kosteloos voor leden en introducées)
18:30 - 20:30 Avondprogramma (Diner, € 42,50 ex btw)

Lees alle informatie over dit event op de website!Terug naar het overzicht

VIB De Ronde Venen