Bedrijfsbezoek Walraven

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
20 jun. 2022 15:30 - 21:00
Locatie
WALRAVEN

Bedrijfsbezoek Walraven

Wij brengen een bezoek aan Walraven aan de industrieweg in Mijdrecht.

Walraven werd opgericht in 1942. De oprichter, de overgrootvader van de huidige CEO, was een uitvinder met een passie voor eenvoudige en slimme oplossingen. En nu, meer dan 75 jaar later, zijn zij een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche en nog steeds gedreven om simpele, maar slimme productsystemen te ontwikkelen. Met het brede productassortiment en de arenlange expertise kunnen zij complete oplossingen bieden voor ieder project, hoe groot of complex ook.

De producten zijn klein ten opzichte van de potentiële grote projecten waar ze in worden gebruikt. Maar het zijn de kleine onderdelen die het verschil kunnen maken. Doordat ze goed doordacht zijn en op slimme wijze geproduceerd en geleverd worden, zijn deproductsystemen zowel tijdbesparend als duurzaam en maken ze het leven van installateurs over het algemeen een stuk makkelijker en effectiever.

Hoewel ze producten produceren, gaat het bij Walraven vooral om mensen. Daarom willen ze een duurzaam verschil maken door het opbouwen van een multinational met een hart. De kern is om altijd over de lange termijn te denken en als familiebedrijf is dat heel natuurlijk voor ze. 

Middagprogramma

15:30 - 16:00 Inloop
16:00 - Welkom door Voorzitter Daniël Storm

1:15 - 16:45 Introductie door CEO Pelle van Walraven

16:45 - 17:30 Rondleiding
17:30 - 18:30 Netwerkborrel

Avondprogramma

18:30 - 20:30 Walking dinner verzorgt door Rendez Vous
20:30 Einde Bedrijfsbezoek

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien