Bedrijfsbezoek Walraven

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
26 sep. 2022 14:30 - 20:30
Locatie
WALRAVEN

Bedrijfsbezoek Walraven

Wij brengen een bezoek aan Walraven aan de industrieweg in Mijdrecht.

Walraven werd opgericht in 1942. De oprichter, de overgrootvader van de huidige CEO, was een uitvinder met een passie voor eenvoudige en slimme oplossingen. En nu, meer dan 75 jaar later, zijn zij een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche en nog steeds gedreven om simpele, maar slimme productsystemen te ontwikkelen. Met het brede productassortiment en de arenlange expertise kunnen zij complete oplossingen bieden voor ieder project, hoe groot of complex ook.

De producten zijn klein ten opzichte van de potentiële grote projecten waar ze in worden gebruikt. Maar het zijn de kleine onderdelen die het verschil kunnen maken. Doordat ze goed doordacht zijn en op slimme wijze geproduceerd en geleverd worden, zijn deproductsystemen zowel tijdbesparend als duurzaam en maken ze het leven van installateurs over het algemeen een stuk makkelijker en effectiever.

Hoewel ze producten produceren, gaat het bij Walraven vooral om mensen. Daarom willen ze een duurzaam verschil maken door het opbouwen van een multinational met een hart. De kern is om altijd over de lange termijn te denken en als familiebedrijf is dat heel natuurlijk voor ze. 

Het bedrijfsbezoek wordt voorafgegaan door de Algemene Ledenvergadering, deze is uitsluitend te bezoeken door leden van de VIB.

Middagprogramma

Lokatie:

Walraven -  Industrieweg 5 - Mijdrecht

14:30 - 15:00 Inloop
15:00 - Start Algemene Ledenvergadering (alleen toegankelijk voor leden VIB)

16:00 - Einde Algemene Ledenvergadering

16:10 - Welkom door voorzitter Daniël Storm

16:15 - 16:45 - Introductie door CEO Pelle van Walraven

16:45 - 17:45 - Rondleiding
17:30 - 18:30 - Netwerkborrel

Avondprogramma

18:30 - 20:30 Diner bij Rendez Vous (Raadhuisplein Mijdrecht
20:30 Einde Bedrijfsbezoek

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien