Bijeenkomst samen met OKW

Over dit evenement

Categorie
Managementsociëteit
Datum en tijd
1 dec. 2022 17:00 - 21:00
Locatie
Kamerijck

Samen met de Ondernemers Kring Woerden organiseren wij op donderdag 1 december 2022 een bijeenkomst in buitenplaats Kamerijck in Kamerik.

Spreker zal zijn Jacco Vonhof.

Voor deze bijeenkomst is het uitsluitend mogelijk je aan te melden inclusief diner. 

Over Jacco Vonhof

Jacco Vonhof is sinds 3 september 2018 de voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland. "Een ondernemer in hart en nieren" zo werd hij getypeerd bij zijn benoeming. 

Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Zo praat Jacco Vonhof en zo handelt hij.

Alles meegemaakt

Als 'gesjeesde rechtenstudent' en met de ervaring dat 'werken voor een baas' niets voor hem is, kocht Jacco Vonhof bijna 25 jaar geleden een ladder en een bestelbusje en begon hij in Zwolle voor zichzelf als glazenwasser. Die eenmanszaak bouwde hij door de jaren uit tot een middelgroot schoonmaakbedrijf dat actief is in het noorden en midden van het land. Hij heeft in die tijd vrijwel alles meegemaakt wat een ondernemer kán meemaken.

Ondernemer vs onderneming

Jacco Vonhof is geen onbekende bij de vereniging MKB-Nederland. Als regiovoorzitter van VNO-NCW Midden werkte hij nauw samen zijn collega's van MKB-Nederland aldaar en had hij zitting in het dagelijks bestuur van VNO-NCW. 

PROGRAMMA

16.45-17.00 uur Inloop met borrel en een lekker borrel hapje
17.30 uur gasten aan tafel 
17.45 uur opening door devoorzitters André van der Heijden & Daniël Storm 
18.00 – 18.25 uur Introductie Jacco Vonhof
18.25 – 18.45 uur Jacco Vonhof 
18.45 – 19.00 uur vragen aan Jacco Vonhof
19.00 uur aanvang diner 
20.30 uur einde

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien