Kennissessie elektrificatie wagenpark

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
28 mrt. 2023 16:00 - 18:00
Locatie
Tatev Auto

Kennissessie elektrificatie wagenpark

Bent u als ondernemer op de hoogte van de veranderingen die op komst zijn voor uw wagenpark? Vanaf 1 januari 2025 moet u als ondernemer BPM gaan betalen voor een bestelauto met verbrandingsmotor en bent u met zo'n bestelauto niet meer welkom in 26 Nederlandse steden. En alsof dat nog niet genoeg is, bedraagt de gemiddelde levertijd voor een (elektrische) bestelauto momenteel meer dan 12 maanden.

Maar geen paniek, wij hebben de oplossing voor u. Kom naar onze VIB kennissessie "elektrificatie van wagenparken" op 28 maart a.s. en laat u bijpraten door collega-ondernemers met kennis van zaken. Tijdens deze sessie zullen we niet alleen praten over (elektrische) bestelwagens, maar ook over zakelijke personenauto's, financieringsvormen, laadinfrastructuur, fiscale stimulering en nog veel meer.

U heeft dus nog maar twee jaar de tijd om beslissingen te nemen over uw wagenpark. Mis deze kans niet en kom naar onze kennissessie. U bent van harte welkom bij Tatev Auto (Nijverheidsweg 7 te Mijdrecht) vanaf 16.00 uur. Onze sprekers, Niels Verbeek van Maas Autogroep te Uithoorn en Gerd van 't Hul van VantHul Adviseurs, zullen u bijpraten over alle ins en outs van de elektrificatie van wagenparken.

Wij zorgen voor een drankje en een klein hapje, dus u hoeft alleen maar te komen en te genieten van een interessante en leerzame avond. Heeft u zelf vragen of opmerkingen over de elektrificatie van wagenparken? Ook deze kunt u tijdens de sessie kwijt. Mis deze unieke kans niet en schrijf u nu in voor onze kennissessie!

Datum: Dinsdag 28 maart 2023

Lokatie:

Tatev Auto

Nijverheidsweg 7, 3641 RP Mijdrecht

Aanvang: 16.00 uur Aansluitend netwerkborrel

Einde: 18.00 uur

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen