Management Sociëteit met Jos Burgers

Over dit evenement

Categorie
Managementsociëteit
Datum en tijd
16 jan. 2023 16:00 - 20:30
Locatie
Willisstee - Wilnis

Al weer zes jaar geleden was Jos Burgers gastspreker bij de VIB met een inspirerend verhaal wist hij de aanwezigen te overtuigen om bijvoorbeeld nooit korting te geven en wat de wet van Snuf in houdt. De reactie waren zo positief dat we besloten hebben Jos wederom uit te nodigen.

Drs. Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt Jos zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars.

Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Jos Burgers is auteur van bestsellers als Industriële marketing, Relatiebeheer als Groeistrategie, Professionals & Relatiemanagement, Zeven marketingwetten voor professionals, No Budget Marketing, Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, Gek op Gaten, Geef nooit korting!, De Wet van Snuf, Eén fan per dag en Thuis ben ik niet zo leuk! en Wacht niet op de wind, ga roeien!.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien