Management Sociëteit met Robert Doornbos

Over dit evenement

Categorie
Managementsociëteit
Datum en tijd
20 jun. 2022 16:00 - 21:00
Locatie
Bowling Mijdrecht

Management Sociëteit met Robert Doornbos

Vandaag hebben we een ex- formule 1 coureur te gast. Tegenwoordig vooral bekend om zijn analyses bij Ziggo. Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport!

Voor deze bijeenkomst is er plaats voor maximaal 100 personen dus meld je op tijd aan.

Robert deelt ook op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media, ondernemen in het algemeen, ambassadeur zijn voor een merk et cetera. Of Robert nu met 360 km per uur gemiddeld langs betonnen muren racet op de ovals in Amerika of hij pakt zijn rol als ambassadeur voor een sponsor/merk, hij beschouwt beide als presteren op top niveau! Maar ook over topsport, hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team?

Of het nu gaat om het behalen van een wereldtitel bij de F1, een succesvolle onderneming runnen of een vlammende presentatie geven: veel hangt af van je vermogen om op het juiste moment te presteren. Waarom lijken sommige mensen op het moment suprême altijd vleugels te krijgen, terwijl anderen juist dan elke keer bezwijken?

Aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders neemt Robert Doornbos je mee in wat er met ons gebeurt wanneer we onder druk staan en hoe we beter worden op die beslissende momenten.

Locatie:

Mijdrecht Bowling

Ontspanningsweg 1A,

3641 SV Mijdrecht

Programma

Middagprogramma:

15:30 Inloop
16:00 Aanvang Management sociëteit
16:05 Welkom door voorzitter Daniel Storm
16:10 Lezing Robert Doornbos
Aansluitend Netwerk borrel


Avondprogramma (€ 42,50 ex btw)


18.30/ 18.45  Sitting dinner
20.30 Einde bijeenkomst

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien