Nieuws

Handen uit de mouwen award voor Van Rijn

Handen uit de mouwen award voor Van Rijn

Zaterdag 17 juli waren @Jan-Kees den Haan en Daniël Storm - Switch Reclamebureau bv van ondernemersvereniging VIB De Ronde Venen op bezoek bij 5 bedrijven met dezelfde naam; Van Rijn. De jongste ondernemer van het stel is Dennis van Rijn, die namens de hele familie met trots de prijs in ontvangst nam voor hun buitengewone prestaties.

De award is door het bestuur van VIB in het leven geroepen om aandacht te geven aan mensen die een voorbeeld zijn of goed doen voor het lokale bedrijfsleven. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat iemand zorgt voor het aanzicht van het bedrijventerrein (Bos). Iemand die ineens twee keer zo groot wordt door met vertrouwen een groot logistiek centrum af te nemen (Van Rooyen Top Movers). Of een retailondernemer die in tijden van corona z'n nek uitsteekt en zijn winkel ombouwt tot fashion warenhuis (De Loods).

Nu is het de familie van Rijn dus, die op deze manier waardering krijgt voor hard werken. Het zijn 5 broers en 1 neef die samen iets moois hebben gedaan, dat bewondering verdient. Althans, dat vond het VIB bestuur. De familie van Rijn heeft 3 uitzonderlijke motivaties gekregen voor het winnen van deze prijs. "Jullie laten zien dat jullie kansen zien die jullie, door keihard te werken, ombuigen naar succes. Jullie zijn een voorbeeld voor anderen door te laten zien dat je groter succes krijgt als je nauw samenwerkt met anderen. Én jullie dragen bij aan de revitalisering van het bedrijventerrein door een pand waar niemand meer iets in zag, om te bouwen naar een multifunctioneel pand waar meerdere bedrijven kunnen samenwerken. Om die drie redenen heeft het voltallige bestuur gekozen voor jullie als winnaar van deze award.", aldus voorzitter Daniël Storm die de familie toesprak in het pand van 1 van de bedrijven. Jan-Kees den Haan voegde daar aan toe: "Het is opmerkelijk dat de samenwerking binnen 1 familie zo goed gaat en dat is een voorbeeld is voor andere families en familiebedrijven."

Dennis van Rijn, de jongste ondernemer van de familie was duidelijk geraakt door het winnen van de award. "Ik ben beretrots en vind het fijn dat we deze erkenning krijgen na ons harde werken de afgelopen periode." zei Dennis bij ontvangst van de award in de vorm van een overhemd met opgestroopte mouwen. Geborduurd door d'Hersigney uit Mijdrecht. Want net als de familie van Rijn, gelooft ook de VIB natuurlijk in zaken doen met lokale bedrijven.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen