Nieuws

Onderzoek mobiliteit Mijdrecht

Onderzoek mobiliteit Mijdrecht

Werkt jouw organisatie mee aan de bereikbaarheid van Mijdrecht?
De Vereniging Industriële Belangen De Ronde Venen (VIB) start samen met Winkeliersvereniging Mijdrecht Dorp, de gemeente De Ronde Venen en Goedopweg het project Duurzame Mobiliteit De Ronde Venen.  
Het doel is om de bereikbaarheid van Mijdrecht te verbeteren met duurzaam vervoer. Daar merkt ook jouw organisatie de voordelen van. Voorbeelden zijn vervoersdiensten aan te bieden in de ‘last mile’; het laatste stukje vanaf de bushaltes, fietsroutes verbeteren, fietsveiligheid vergroten en kennisuitwisseling over reiskostenvergoedingen en voorzieningen bij bedrijven.


Reisbewegingen 
In de eerste fase verzamelen we informatie over de reisbewegingen van en naar Mijdrecht als geheel én specifiek voor het bedrijventerrein. Daarna onderzoeken we voor het bedrijventerrein de haalbaarheid van verbetermogelijkheden zoals bijvoorbeeld aanvullend vervoer vanaf de bushaltes. 
Om verbetermogelijkheden inzichtelijk te krijgen is het van belang dat zoveel mogelijk bedrijven meedoen, klein en groot. Ook als je medewerkers voornamelijk met de auto komen. Des te meer inzicht we verzamelen, des te nauwkeurig we kunnen verbeteren.

Draag jouw steentje bij
Doet jouw organisatie mee? Via een korte enquête vragen we naar de reisbewegingen binnen je organisatie. Jouw organisatie krijgt daar natuurlijk ook iets voor terug! Elke deelnemende organisatie in Mijdrecht ontvangt namelijk een gratis interactieve mobiliteitsscan met maatwerk advies aan ter waarde van € 2.000! Dit geeft je concreet inzicht in de huidige situatie en waar de verbeterkansen liggen binnen jouw organisatie.
Vul het formulier ‘Ja, ik wil een gratis mobiliteitsscan’ in via www.vibderondevenen.nl/mobiliteit. Neem voor vragen contact op via deze mail óf via een van de mobiliteitsadviseurs.

Vervolg
Na de onderzoeksperiode maken wij een voorstel van de haalbaarheid van verbeteringen. Deze zullen daarna verder worden onderzocht.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen