Nieuws

Ruim 150 bezoekers managementsociëteit met André Kuipers.

Eindelijk was het 8 november zo ver, de twee keer uitgestelde bijeenkomst van de VIB samen met de Uithoornse collega ondernemers van de OVU , kon eindelijk doorgang vinden. Ruim 150 ondernemers luisterde naar het boeiende, en inspirerende verhaal van de Nederlandse ruimtevaarder André Kuipers op de wel heel toepasselijke lokatie; het Apollo Hotel Vinkeveen.

André begon zijn verhaal met een beelden van de aarde waarop te zien was dat wij niet goed omgaan met de aarde, ontbossing en bijvoorbeeld het smelten van het poolijs is duidelijk waarneembaar vanuit de ruimte. Opnieuw een oproep dus om nu echt iets te gaan doen aan de  klimaat verandering. Daarna nam hij het publiek stap voor stap mee met de gang van zaken bij het worden van een astronaut. André vertelde  over zijn zware opleiding, de eindeloze trainingen en testen en uiteindelijk zijn 2 ruimtereizen. Tot slot deelde hij nog wat prachtige beelden vanuit de ruimte met zelfs een blik op de Vinkeveense plassen vanuit het raam van het spacestation.

De foto's vind je hier.

 

Na de presentatie van Kuipers was er nog ruimschoots de gelegenheid na te praten en te netwerken tijden de borrel en het diner. De volgende managementsociëteit is op maandag 17 januari 2022 met als gastspreker oud Formule 1 coureur Robert Doornbos.

 

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen