Nieuws van de leden

Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon 2021

  • Vereniging
  • 1 minuut (171 woorden)

Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon 2021

Op zondag 21 november vindt de 4e editie van Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon plaats. De hoofdsponsor is trots dat ze verbonden zijn aan dit evenement. Het hardloopevent in de gemeente De Ronde Venen Marathon kent drie afstanden: de marathon, de duo-marathon en de 10 km.

Vanuit hun ondernemersgeest zijn beweging en vitaliteit belangrijke waarden voor Hafkamp Groenewegen. Ook voor de medewerkers is het belangrijk om fit te zijn, zodat ze optimaal kunnen klaarstaan voor hun opdrachtgevers. Het bedrijf zoekt daarom graag de verbinding met hardloopevents zoals De Ronde Venen Marathon. Daarnaast staat hardlopen voor het gerechtsdeurwaarderkantoor ook voor "in beweging komen en gezondheid". 

De organisatie zet zich dagelijks in voor het oplossen van schulden en spoort mensen dus ook aan om in beweging te komen en actie te ondernemen. Dit is een belangrijke stap naar een schuldenvrije toekomst.  

De slogan voor de marathon is dan ook "perspectief start bij vitaliteit".

Meer informatie vind je op: https://derondevenenmarathon.nl/

Foto Ellen Quak

Foto Ellen Quak


HR Products gaat verder als STRIXI
28sep

HR Products gaat verder als STRIXI

H&R Products gaat haar vleugels spreiden naar een fullservice webbureau en daarom zijn zij vanaf 24 september STRIXI. Uiteraard met de...

Crisis? Zwembad business groeit.
11aug

Crisis? Zwembad business groeit.

We spreken met Peter Spijker van Waterair zwembaden Nederland gevestigd in Mijdrecht. Peter startte in 2019 met een exclusief importeurs...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen